Nieuwsbericht

Nieuws: Update AOPA Fly-in 2018 - inschrijving geopend!
   (21-06-2018)

Voor de Fly-in op Teuge kunt u zich nu inschrijven. De vorige editie verwelkomden we 130 vliegtuigen - dat vergt zorgvuldige planning en organisatie. De 3e AOPA FLY IN van aanstaande zaterdag 7 juli is waarschijnlijk de warmste tot nu toe en daar mag u natuurlijk niet bij ontbreken!

Het bestuur van Aopa Netherlands is uiteraard aanwezig op de Fly-In en tevens zijn er vrijwilligers van de luchthaven Teuge die ons deze dag ondersteunen.

Als bezoeker van de FLY In meldt u zich bij de Aopa stand voor het kopen van een BBQ armband en het doorgeven van uw registratie ivm de landingsgelden.
Voor Aopa leden is de landing gratis. Niet-leden betalen €42,50 en krijgen daarvoor tevens een lidmaatschap tot eind december 2018.

Bij de stand kunt u tevens onze nieuwste webshop artikelen kopen (pinnen is mogelijk) zoals onze mooie AOPA petten en poloshirts.

Voorzitter Mark Rademaker zal om 11 uur in de presentatie hangaar van Van Den Bunte Aviation de FLY in bezoekers welkom heten.

We hebben ruim 25 stands en 3 interessante sprekers en over het hele luchtvaartbeurs terrein zijn drink en eetpunten zodat de benodige verfrissing mogelijk is.

De gehele FLY IN speelt zich af schuin achter Restaurant Take-off en het gehele terras is exclusief voor onze leden die de FLY IN bezoeken, gereserveerd.
U kunt daar naast koffie ook broodjes bestellen en vanaf 15;30 beginnen wij met de BBQ! Is het voor u niet mogelijk een toestel te boeken dan is het met de auto komen een goed alternatief.

Tijdens de Fly-in is er ruimte voor nuttige en aangename zaken: bedrijven en ondernemers tonen hun diensten en producten en ook is er ruimte om mede-luchtvarenden te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Zo verzorgt CoffeeTainment als Barista voor de broodnodige smeerolie voor de vliegers en is Millispec er voor de vliegtuigen. 
Leeuwis Producties, bekend van de luchtvaart-cartoons, biedt vier boeken voor slechts veertig euro aan op de Fly-in, maar ook nu kunt u al op humor.aero korting scoren met de code AOPA18. Op de site vindt u een compleet overzicht met deelnemers aan de luchtvaartmarkt.
De afsluitende barbecue zal op tijd beginnen, zodat zij, die op tijd terug naar een thuishaven moeten vliegen, nog de mogelijkheid hebben om hieraan deel te nemen.

INSCHRIJVEN

Evenementen


Ogenblik a.u.b. ...