Ook sponsor worden?

AOPA levert u winst op!

Bent u zakelijk actief in de luchtvaart of heeft u een product dat interessant kan zijn voor onze leden? Wilt u piloten, vliegtuigeigenaren en luchtvaartliefhebbers bereiken met uw boodschap? AOPA is dan het uitgelezen platform. AOPA is met 400.000+ leden de mondiale belangenbehartiger voor de General Aviation (GA). Ook in Nederland zijn we het platform voor de GA. In Nederland is AOPA de grootste belangenbehartiger voor de General Aviation. Wij maken ons sterk voor piloten, vliegtuigeigenaren en liefhebbers van het vliegen. We bevorderen vliegveiligheid, we lobbyen voor het voortbestaan van regionale vliegvelden en trachten de ruimte voor het vliegen zo breed mogelijk te houden. Kortom, AOPA is het platform voor alle liefhebbers van de kleine luchtvaart!

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om onder de aandacht te komen bij deze zeer interessante groep consumenten. Zo kunt u onze leden zeer voordelig bereiken via ons magazine Plane Owner, deze volledig vernieuwde website of onze tweemaandelijkse nieuwsbrieven. Ook kunt u de interactie opzoeken met de volgers van onze Facebook pagina.

Maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onder de aandacht brengen van uw product diverse evenementen die we jaarlijks organiseren, zoals een Fly-In of seminar. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om deze interessante groep mensen te bereiken. AOPA heeft 3 soorten sponsorpakketten voor u ter beschikking. Voor uitgebreide informatie over deze pakketten kunt u contact met ons opnemen.

  • AOPA Gold Flyer - € 5.000 per jaar
  • AOPA Silver Flyer - € 2.500 per jaar
  • AOPA Bronze Flyer - € 1.000 per jaar

 

Uw voordelen op een rij

  • U bereikt een kapitaalkrachtige doelgroep met een zeer hoge betrokkenheid
  • De mogelijkheid om multimediale campagnes te doen: Magazine, Website, Facebook, Twitter, Events, Magazine
  • Meesurfen op de uitstekende reputatie en betrouwbaarheid van AOPA
  • Mogelijkheid om in samenspraak creatieve campagnes te ontwikkelen

Uiteraard kunnen we samen nog veel meer interessante acties bedenken. Zo lanceren wij binnenkort een volledig vernieuwde website met fraaie sponsormogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Evenementen


Ogenblik a.u.b. ...