Tijdelijk Gebied met Beperkingen

Vluchtplanning

Nieuws & Publicaties

 

Agenda

23
aug

Texel Fly in 2019

09:00 – 17:00
t/m 25-08-2019
Toon volledige agenda

Internetconsultatie VFR buiten UDP

Na vele jaren inzet van AOPA is er een wettelijke conceptregeling opgesteld om VFR vliegen buiten de daglichtperiode mogelijk te maken. Hiermee wordt de lacune tussen het wel hiertoe kunnen opleiden maar niet kunnen beoefenen opgelost. Deze regeling zal, indien aangenomen, gaan gelden voor vliegtuigen, helikopters, luchtschepen en TMG's. Dit zijn luchtvaartuigen die onder EASA regels vallen, MLA's zijn daardoor vooralsnog uitgesloten omdat die onder nationale regelgeving vallen.

Leest u a.u.b. het volledige artikel! Het is van belang dat er zo veel mogelijk ondersteunend & positief gereageerd wordt op deze consultatie van het ministerie. 

https://www.internetconsultatie.nl/zichtvliegen_buiten_de_daglichtperiode

Lees meer

AirFair 2019

Logo AOPA

Een aankomend evenement op Teuge: de AirFair 2019. 'De AirFair van vliegtuigliefhebbers in de General Aviation (GA), voor vliegtuigliefhebbers in de GA.'

De AirFair wordt georganiseerd door Piloot en Vliegtuig. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 september op vliegveld Teuge, adres: de Zanden 57b. De AirFair bestaat uit stands van verschillende bedrijven en verenigingen, en verkoopplekken voor vliegtuigen.

 

 Wilt u deelnemen aan het evenement? Neem dan contact op met de organisatie:

 @: airfairteuge@hotmail.com

 

Agenda

23
aug

Texel Fly in 2019

09:00 – 17:00
t/m 25-08-2019
Toon volledige agenda