Lelystad Airport verlaagt de weekend tarieven in augustus

Lelystad Airport heeft het volgende nieuws:

“Omdat wij de vliegers in deze economisch slechte tijden graag tegemoet willen komen hebben we voor de maand augustus een kortingsactie. In de maand augustus kunnen vliegers in de weekenden tegen het lagere weektarief landen op Lelystad Airport. In de bijlage treft u een flyer van de actie, wij willen u verzoeken deze door te sturen aan uw leden zodat zoveel mogelijk vliegers gebruik kunnen maken van de actie.”

AOPA voldoet graag aan dit verzoek. We hebben de directie van Lelystad uitgenodigd om de weekend toeslag definitief te laten vervallen. Wij zien geen argumenten om deze toeslag te laten voortbestaan en de recreatieve piloten die door hun werk op de weekenden voor hun vliegsport zijn aangewezen worden dan niet meer extra belast met hogere tarieven. Daarmee kan een stukje ongelijkheid worden geslecht.

Flyer special augustus Lelystad Airport

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.