Veiligheidsconferentie: ‘Sportvliegtuig gevaar in de lucht?’

uitnodiging_veiligheidscongresAOPA en KNVvL organiseren samen een conferentie met als doel de vliegveiligheid in de luchtvaart en de ontwikkelingen in het luchtruim extra onder de aandacht van de vliegers te brengen.

De kop ‘Sportvliegtuig gevaar in de lucht’ uit de Telegraaf van 4 januari jl., voor
de gelegenheid aangevuld met een vraagteken, is de directe aanleiding. De conferentie sluit onder andere aan op de campagne om het aantal infringements verder terug te dringen.

Niet alleen staan we stil bij infringements en het voorkomen daarvan; ook zal worden ingegaan op de herinrichting van het Nederlandse luchtruim, de taken van de luchtverkeersleiding en de bevordering van de vliegveiligheid in het algemeen.

De inleiders zullen vanuit hun eigen werkveld hun visie op de ontwikkeling van de luchtvaartveiligheid geven. De bijeenkomst wordt afgesloten met een forumdiscussie en mogelijk bevestiging van één of meer resoluties. Het congres staat open voor zowel de recreatieve als professionele vliegers. U bent van harte uitgenodigd.

Locatie: Theater en Congrescentrum Agora
Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel. 0320 – 23 92 30
www.agora-lelystad.nl

Bekijk de uitnodiging met het programma (pdf).

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.